BioGreens capsule

Conține: clorofilă, beta-caroteni, proteine, fibre, vitamina C, complex de vitamine B, fier, potasiu, fosfor, calciu, enzime (superoxid dismutază), glucorafanină, indol-3-carbinol.

Mod de utilizare: câte 4 capsule de 1-2 ori pe zi. Doza maximă: 12 capsule/zi. Poate fi consumat pe termen nelimitat, în cure de minim o săptămână pe lună.

Precauții: Pentru copiii sub 6 ani, persoanele cu diabet sau alergie la oricare dintre ingrediente, cele cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, femei însărcinate sau care alăptează, se va cere sfatul medicului înainte de utilizare.

Posibile interacțiuni cu anticoagulante și imunosupresoare. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici!

Ingrediente: grâu verdebio – Triticum aestivumorz verdebio – Hordeum vulgarealgă Chlorellabio Chlorella vulgarisalga Spirulină* bio – Arthrospira platensisfrunze de mentăbio – Mentha piperitagermeni de grâu** bio – Triticum aestivumgermeni de broccoli** bio – Brassica oleracea, var. botrytisgermeni de orz**bio – Hordeum vulgareextract uscat din fructe de Acerolabio – Malpighia glabra în bază de maltodextrină bio.

78,99 lei