Reducere!

Ceai cistus incanus

Proprietăţile acestui ceai sunt cunoscute desecole, iar în ultima perioadă a început să fie popular şi la noi. Cistus Incanus are efect foarte puternic asupra sistemului imunitar. Întăreşte imunitatea, fiind în acelaşi timp lipsit de contraindicaţii, astfel încât nu există riscul de supradozaj.

De la: 8,50 lei

Golește

Crește în sudul Europei, pe soluri bogate in magneziu. Poate ajunge la înălţimea de 1 metru. Are flori delicate şi un miros plăcut de răşină.

Planta nu are contraindicaţii, astfel încât poate fi utilizată şi de copii sau de femile însărcinate sau care alăptează. Infuzia de Cistus Incanus poate fi administrată copiilor începând cu vârsta de 3 luni.

Rezultatele remarcabile pe care această plantă le are asupra sănătăţii se datorează conţinutului bogat de polifenoli, care au efecte puternice antioxidante. În plus, Cistus Incanus conţine o mulţime de substanţe benefice pentru organismul uman, care îmbunătăţesc starea de sănătate şi calitatea vieţii.

Acest produs provine dintr-o cultură ecologică. Este natural şi organic şi nu conţine conservanţi sau arome artificiale.

Conţinut:

100% Cistus Incanus uscat. Este un produs cu o calitate superioară, alcătuit doar din frunze şi flori tăiate, fără tulpini.

A se păstra într-un loc uscat şi răcoros.

Utilizare:

Prepararea infuziei: 2 -3 liguri de plantă uscată la 1 litru de apă fierbinte (în funcţie de intensitatea aromei dorite). Din aceeaşi cantitatea de plantă se poate prepara ceai de două ori.

Se lasă la infuzat 2 – 5 minute. Se poate bea cu lămâie şi miere.

Pentru a obţine efecte maxime, se recomandă consumul zilnic.

Efectele sunt vizibile şi după o săptămână, deşi după o lună de consum ceaiul acţionează la nivel maxim.

Cantitate

, ,

Producator

Origine