Ceai de castravete amar

Unul dintre cele mai cunoscute si mai eficiente tratamente naturiste impotriva diabetului, dar si a altor afectiuni. Infloreste in climat umed si cald astfel incat se gaseste de obicei in America de Sud si in tarile din Asia. In ciuda gustului sau amar, aproape insuportabil, karela contine multe substante nutritive de exceptie.Aceasta comoara  naturala, are in structura sa 17 aminoacizi, din care 16 sunt identici cu aminoacizii insulinei bovine. Spre deosebire de insulina  extrasa din microorganisme modificate genetic, cea vegetala are marele avantaj de a fi lipsita de reactii adverse si contraindicatii.

4,50 lei

Recomandari majore: Actiune hipoglicemianta, hipocolesterolemianta, reminalizanta, vitaminizanta, antibiotica, antitumorala, antivirala, stimulanta pentru sistemul imunitar, antiparazitara. Utilizat in mod traditional si in tratarea starilor de iritare si de inflamare a organismului, castravetele amar are certe proprietati calmante si antiinflamatorii si merita introdus in dietele de detoxifiere a organismului.

Principii active: Vitaminele B1, B6, B9, B12, C, E, K sau A si minerale precum calciul, potasiul, sodiul si fierul. Este o sursa excelenta de magneziu, mangan, fibre dietetice, acid folic, zinc si fosfor. De asemenea, contine betacaroten, fier si potasiu.

Mod de preparare si administrare:

Intern: se adauga 3-4 rondele de castravete amar (aproximativ o lingurita) peste apa in clocot, se face un decoct scurt (se lasa sa dea in clocot de 5-6 ori), se lasa la infuzat acoperit aproximativ 10-15. Se strecoara si se bea neindulcit sau se paote amesteca cu ceai de Stevie (care mai indulceste gustul amar). Se beau 3 cani pe zi. O cura trebuie sa tina 6 saptamani.

Contraindicatii: Persoanelor cu glicemia scazuta, femeilor gravide sau care alapteaza, copiilor.

Producator

Cantitate