Reducere!

Colegen stimulent

Colagenul este o proteină, prezentă în toate țesuturile elastice din organism, începând cu vasele de sânge sau organele interne și terminând cu pielea. După vârsta de 20 de ani, producția de colagen a organismului scade constant, într-un ritm mai lent la început, apoi din ce în ce mai rapid.

35,00 lei 34,99 lei

Ingredientele ce stimulează producția de colagen din organism: extractul Coada calului și extractul de Urzică, Lăptișorul de matcă, Zincul Biologic.

Ingedientele vegetale și apicole din acest produs au demonstrat un rol important în următoarelor afecțiuni:

  • imbatranirea prematura a pielii
  • fragilitatea firelor de par
  • fragilitatea si deformarea firelor de par
  • durerea articulara si reumatismul

CURA CU COLAGEN STIMULENT

De regulă, administrarea acestui produs api-fitoterapeutic trebuie făcută zilnic, vreme de măcar 9 săptămâni, neîntrerupt. În acest timp, se vor administra câte 1-3 lingurițe (1 linguriță = 5 ml.), pe zi. Fiind vorba de un produs sub formă de suspensie, produsul se va agita înainte de fiecare administrare.

Efectele acestei cure sunt vizibile cel mai rapid asupra pielii, primele rezultate apărând după aproximativ 30 de zile și intensificându-se în următoarele luni. Mai lent, adică în aproximativ 45 de zile, apar primele efecte asupra părului, în timp ce la nivelul unghiilor rezultatele încep să fie vizibile după 60 de zile. Aceste intervale de timp sunt orientative, lucrurile putând decurge mai lent sau mai rapid, în funcție de organism.

Cantitate

Origine

Producator