Reducere!

MSM 500 susține mobilitatea și confortul articulațiilor!

Supliment alimentar recomandat pentru menținerea sănătății articulațiilor, funcționarea normală a sistemului imunitar, detoxifierea și energizarea organismului, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

34,00 lei 29,99 lei

Metilsulfonilmetanul (MSM) are efecte benefice în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport de performanță, supraponderalitate).
MSM poate fi folosit pentru recuperarea articulară după traumatismele aparatului locomotor, pentru reducerea crampelor musculare și a disconfortului articular.
Metilsulfonilmetanul (MSM) este o sursă de sulf biologic activ, care există în mod normal în fiecare celulă a corpului omenesc.
Metilsulfonilmetanul (MSM) are rol în biosinteza aminoacizilor și a colagenului.
Produsul susține, de asemenea, o funcționare intestinală sănătoasă și contribuie la menținerea sănătății cartilajelor, țesutului conjunctiv, părului, pielii și unghiilor.

Ingrediente

Metilsulfonilmetan (MSM – OptiMSM) 500 mg, făină de orez (agent de încărcare natural), capsulă vegetală: hipromeloză.

Mod de administrare

Adulți: Câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei sau imediat după masă ori conform recomandării specialistului. Se recomandă administrarea produsului în cure de 2-3 luni, cu pauză de o lună între ele.

Cantitate

Origine

Producator