Stefmar – Ceai de trei frati patati

2,90 lei

Maceratul din planta trei frati patati se recomanda impotriva bolilor cronice (bronsita, astm, reumatism).

Rezultate deosebite se obtin in cazul persoanelor foarte sensibile la bolile sezonului rece (in special la guturai si bronsita), precum si in cazul celor care deja sufera de afectiuni cronicizate cum ar fi bronsita, astmul, reumatismul etc. Ceaiul se prepara si impotriva bolilor cronice (boli de piele etc.) Este elixirul numarul unu in bolile de piele de orice tip.

Preparare ceai din iarba de trei frati patati :

Macerat : se pun intr-un vas de portelan sau sticla 2-3 linguri de iarba de trei-frati-patati maruntita, intr-o jumatate de litru de apa de izvor sau plata. Planta se lasa sa macereze la temperatura camerei, de seara pana dimineata, cand se filtreaza. Maceratul se pune deoparte, iar planta ramasa se va opari vreme de jumatate de ora cu o jumatate de litru de apa clocotita, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza. In final, se combina maceratul cu extractul obtinut prin oparire, iar preparatul va fi baut pe parcursul unei intregi zile.

Ceai preparat – 4 lingurite de trei – frati – patati se inmoaie in jumatate de litru de apa, de seara si pana dimineata, dupa care se filtreaza, punandu-se maceratul deoparte.

Planta ramasa dupa filtrare se opareste cu jumatate de litru apa clocotita si se lasa la racit, dupa care se strecoara si se amesteca cu maceratul obtinut anterior.

Astfel se obtine circa un litru de ceai, care pastreaza foarte bine calitatile exceptionale ale acestei plante.

Administrare :

Se beau 2-3 cani (o lingura la cana) cu ceai pe zi, dintre care una dimineata, pe stomacul gol.

Se beau pe zi 1-2 litri de ceai de trei-frati-patati, in cure de 1-3 luni.

Cu infuzia se pot aplica si comprese locale.

Producator

Cantitate

Origine