Reducere!

Ulei de catina 30ml

Produsul este un extract uleios din fructe de catina, recunoscuta pentru multiplele sale efecte benefice asupra organismului uman, datorita continutului ridicat in vitamine (A, C, D, E, K, F), carotenoizi (in special β-caroten), fitosteroli, oligoelemente (K, Mg, Fe), lecitine si fosfolecitine si acizi grasi polinesaturati.

11,99 lei 11,50 lei

Ulei de Catina picaturi este o importantă sursă de acid alfa-linoleic, care este molecula cheie în sinteza hormonilor umani. Conținut ridicat de vitamine.

Ulei de Catina este obținut din fructul de cătină se remarcă prin conținutul ridicat de vitamine și provitamine printre care, cei mai importanți sunt carotenoidele. Este si o importantă sursă de acid alfa-linoleic (Omega-3), care este molecula cheie în sinteza hormonilor umani. Acidul alfa-linoleic contribuie la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului din sânge.

Uleiul de catina utilizat intern actioneaza ca si tonifiant general, antianemic, vitaminizant, este stimulatorul sistemului imunitar, trofic vascular si nervos, regenerator ai pigmentilor retinieni, protector coronarian, antiaterosclerotic, incetinitor al procesului de imbatranire si previne aparitia cancerului.

Ca si adjuvant in tratamentul intern al unor afectiuni dermatologice, diverse artroze, osteoporoza, afectiuni ale aparatului respirator, cardiovascular si digestive.

Are o activitate deosebita in hepatite cornice, afectiuni uro-genitale, neurologice si psihice. Totodata poate ajuta la stagnarea si regresul diverselor afectiuni oculare.

Uleiul de catina utilizat extern, se utilizeaza in tratarea locala a eczemelor, arsurilor chimice si termice, degeraturilor si a ranilor cu vindecare lenta.

Administrare: pentru adulți se recomandă consumul de 3 x 20 picături/zi. Pentru copiii între 3-12 ani se recomandă consumul de 3 x 10 picături/zi.

Producator

Cantitate

Origine